Aloitimme toiminnan jo syyskuussa tehden reippaan kävelylenkin Helsingin Seurasaaressa. Koronapandemiasta huolimatta olemme suunnitelleet loppusyksyn ohjelman.  Karjala-talon iso Laatokkasali on varattu kerhoiltojamme varten tavan mukaan kuukauden viimeisenä torstaina sekä lokakuussa että marraskuussa.

Koska koronapandemia on kiihtymisvaiheessa, ethän tule tilaisuuteen, jos sinulla on vilustumisoireita. Voit halutessasi käyttää omaa kasvomaskia. Kerho varaa paikalle kertakäyttöisiä maskeja ja käsien desinfiointiainetta.

Aloittelemme tilaisuuksissa esitelmien videointia jaettavaksi Facebookin Juuret Kuolemajärvellä-ryhmään.  Emme tarjoile poikkeuksellisesti kahvia emmekä järjestä arvontoja.

Joka tapauksessa olet lämpimästi tervetullut kerhon tilaisuuksiin!

torstaina 29.10.2020 kello 18.00

Alustajaksi on lupautunut Johanneksen pitäjälehden päätoimittaja Hannu Rastas. Tilaisuus oli tarkoitus alun perin pitää keväällä huhtikuussa. Tutustumme Johannekseen, Kuolemajärven naapuripitäjään. Monen sukujuuret yltävät sinne ja sieltä on tullut väkeä Kuolemajärvelle kautta vuosisatojen ja myös toisinpäin. Tässä linkki Johannes-Seura ry:n ja samalla myös Johannekselaisen sivuille http://www.johannes.fi/. Siellä voit käydä tutustumassa Johannekseen ja lukemaan aiemmin ilmestyneitä lehtiä.

torstaina 29.11.2020 kello 18.00

Evakoita paljon haastatellut Pirjo-Riitta Rintanen tulee kertomaan tekemistään haastatteluista. Ehkä saamme samalla häneltä mallin haastattelun toteuttamiseen.

Advertisement