Avainsanat

,

Kaikki kevään 2020 tilaisuudet perutaan

Helsingin Kuolemajärvi-kerhon toimikunta on päättänyt, että johtuen tämänhetkisestä tilanteesta, kerhon kaikki kevään 2020 tilaisuudet perutaan. Seuraamme muiden yhteisöjen toimintaa.  Tässä linkki Karjalan liiton sivuille https://www.karjalanliitto.fi/

Tiedotamme asiasta kaikille sähköpostilistalla oleville ja Facebookin Juuret Kuolemajärvellä-ryhmässä. Ilmoitettu 16.3.2020. Kerhon toimikunta

Aiempi ilmoitus toiminnasta alla:

Kerho kokoontuu Karjala-talolla seuraavina päivinä kello 18.00: 30.1., 27.2., 26.3., ja 28.4. Alustajien aiheita tarkennetaan lähempänä tilaisuutta. Kaikki tilaisuudet ovat Sortavala-salissa. Kaikki muut tilaisuudet ovat torstai-iltaisin paitsi huhtikuussa kerhoilta on tiistaina

Tapasimme ensimmäisen kerran tänä vuonna 30.1.2020. Silloin pidimme ensin vuosikokouksen, jossa käsittelimme mm. edellisen vuoden tilit, toimintakertomuksen ja päätimme kevään ohjelmasta. Kerhon toimikunta jatkaa muuten samalla kokoonpanolla, mutta saimme täydennykseksi Minna Saanon.

Kokouksen jälkeen Aulikki Kari vei meidät perheensä kotikylään Kuolemajärven Huumolaan seuraten perheen evakkomatkoja ja isänsä ja setänsä sotataipaleita. Aulikin varhaisin todennettu esi-isä oli Huumolassa 1713 syntynyt Petter Iivonen. Hieno esitys oli tunteita ja ajatuksia herättävä.

Tässä loppukevään ohjelma, johon saattaa myöhemmin tulla tarkennuksia.

to 27.2. kello 18.00

Ylitarkastaja Kenth Sjöblom Kansallisarkistosta tulee kertomaan yksityisarkistoista ja yleensä Karjalan kannakselle, Viipuriin ja Inkeriin liittyvistä arkistosta. Pidämme arpajaiset. Osallistujat voivat tuoda arpajaisvoittoja.

 to 26.3. kello 18.00

Vieraamme on tällä kertaa Sakari Kukko, tunnettu, monipuolinen muusikko. Hänen isänsä juuret vievät Kuolemajärvelle, Voit tutustua häneen myös ennakkoon  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sakari_Kukko tai https://www.sakarikukko.com/

ti 28.4. kello 18.00

Tutustumme naapuripitäjäämme Johannekseen. Pitäjälehti Johannekselaisen päätoimittaja Hannu Rastas tulee pitämään esittelyn. http://www.johannes.fi/ .

Pidämme myös arpajaiset.

Kevätretki Kansallisarkistoon

Toukokuussa tehtävän kevätretken kohteeksi valikoitui useiden kohteiden joukosta Kansallisarkisto. Päivämäärä on vielä avoin.

Tilaisuutemme pidetään Karjala-talolla, sali on mainittu tilaisuuden yhteydessä. Kahvia ja pullaa on tarjolla. Osallistujat voivat myös tuoda arpajaislahjoja. Joitakin osia tilaisuuksista saatetaan videoida liitettäväksi yksityiseen Facebook-ryhmään Juuret Kuolemajärvellä. Videointia varten pyydämme etukäteen luvan alustajalta.

Karjala-talon yhteystiedot netissä https://www.karjalanliitto.fi/karjalatalo/karjalatalon_yhteystiedot

Ilmoitamme tilaisuuksista sähköpostilistalla oleville, Facebookin yksityisellä Juuret Kuolemajärvellä-ryhmässä ja Kuolemajärven kotisivulla http://www.kuolemajarvi.fi/.

Helsingin Kuolemajärvi-kerhon toimikunta

Advertisement