Avainsanat

,

Helsingin Kuolemajärvi-kerho kokoontuu syksyllä 2019 entiseen tapaan kuukauden viimeisenä torstaina kello 18.00 alkaen Helsingin Karjalatalolla, osoite Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki. Kerhoillat ovat siis 26.9., 31.10. ja 28.11. Joulukuussa pidettävän ”pikkujoulun” ajankohtaa emme ole vielä päättäneet.

Ensimmäisen kerhoillan 26.9. käytämme kesän Kuolemajärven ja Karjalan matkojen kuulumisiin. Meitä kerholaisia oli matkoilla runsaasti. Osa matkoilla olleista on päässyt kertomaan matkoistaan juuri tilaajille jaetussa, vuosittain ilmestyneessä Kuolemajärveläinen-lehdessä. Lehden voi tilata Kuolemajärvi-säätiön asiamies Tytti Sokuralta, puh. 040 848 5560 tai tytti.sokura(at)gmail.com.

Kerhoiltaan odotamme vapaamuotoisia kertomuksia eri kylistä. Voit esittää myös valokuvia. Ota ne silloin mukaan muistitikulla. Joka tapauksessa kaikki ovat tervetulleita mukavaan joukkoomme. Kerhoiltoihin osallistuminen ei vaadi liittymistä eikä maksa mitään. Tavataan 26.9. Karjalatalon Sortavala-salissa. Kahvia, teetä ja pullaa on pieneen hintaan tarjolla. Tervetuloa!

Seuraavien kerhoiltojen ohjelman julkaisemme lähiaikoina.

Helsingin Kuolemajärvi-kerhon toimikunta

Advertisement