Kerho kokoontuu Karjala-talolla torstaisin kello 18.00 seuraavina päivinä: 27.9., 25.10., 29.11. Lisäksi on muuta ohjelmaa. Tarkennuksia ohjelmaan tulee myöhemmin.

to 27.9. kello 18.00 Sortavala-sali

Raine Ampuja, kapellimestari, muusikko, säveltäjä ja sovittaja tulee pitämään meille esityksen sotilasmusiikista. Hän varmaan kertoo paljon muutakin monipuolisesta toiminnastaan. Katso, mitä hänestä kerrotaan Wikipediassa, niin voit esittää kysymyksiä https://fi.wikipedia.org/wiki/Raine_Ampuja

to 25.10. kello 18.00 Sortavala-sali

Liisa Vihko tulee kertomaan meille erään perheen tarinan Kaukjärveltä. Kerholaiset tuntevat kaikki Liisan ja hänen taitonsa kertoa elävästi menneistä ajoista. Hän on toiminut Helsingin kerhossa sen perustamisesta syksyllä 2003 alkaen.

Su 4.11. kello 14.00  Karjalatalo

UNTA JA TOTTA – Reino Helismaata muistellen -konsertissa.
Pianisti-juontaja Seppo Hovi, laulajat Taina Piira ja Hannu Lehtonen sekä lausuja-laulaja Ahti Jokinen johdattavat Helismaan sanoittamiin lauluihin, runoihin ja monologeihin. Konsertin kesto noin 2 tuntia.

to 29.11. kello 18.00 Laatokka-sali

Antti Puhakka, aktiivinen kerhon jäsen, sukututkija, Puhakan sukuseuran puheenjohtaja, Vantaan seudun sukututkijat ry:n hallituksen jäsen (yhdistys järjestää joka vuosi Kuulutko sukuuni-tapahtuman) tulee kertomaan meille viime keväisestä (21.-22.3.) Viipurin Leningradin alueen arkistoon tehdystä vierailusta ja omista tutkimuksistaan. Matkan järjestäjä oli Pro Sorvalin hautausmaa ry.  Kerholaisista matkalla mukana olivat myös Liisa Vihko ja Merja Kalenius. Antti Puhakan kirjoitus arkistovierailusta löytyy myös Kuolemajärveläinen-lehden 2018 juuri ilmestyneessä numerossa ss. 13-14.

to 13.12. kello 18 alkaen joulujuhla ravintola Kannas, Eerikinkatu 43, 00180 Helsinki

Voit etukäteen tutustua ravintolaan ja sen menuihin täällä https://www.kannas.fi/

Tilaisuutemme pidetään Karjala-talolla, sali mainittu tilaisuuden yhteydessä. Kahvia ja pullaa on tarjolla. Järjestämme myös arpajaisia, mutta niistä ilmoitamme, kun ennen kutakin tilaisuutta lähetämme ilmoituksen sähköpostilla.

Karjala-talon yhteystiedot netissä https://www.karjalanliitto.fi/karjalatalo/karjalatalon_yhteystiedot

Helsingin Kuolemajärvi-kerhon toimikunta