Torstaina 11.5.2017 toteutuu tämänkeväinen kerhomme retki Kansalliskirjastoon, entiseen Helsingin yliopiston kirjastoon.  Carl Ludvig Engelin suunnitteleman ja alun perin 1845 käyttöönotetun kirjaston viimeisin peruskorjaus valmistui runsas vuosi sitten. Kansalliskirjaston johtajana on jo vuodesta 2001 lähtien toiminut ylikirjastonhoitaja Kai Ekholm, jonka myös tapaamme kirjastovierailun yhteydessä. Vierailulla tutustumme kirjaston tiloihin ja aineistoihin. Kirjasto on torstaisin auki kello 9 – 18.

Meille sovittu tutustumisaika alkaa kello 12.30 ja päättyy kello 14.00. Sen jälkeen on mahdollisuus jatkaa tutustumista kirjastossa yksin ja/tai käydä kahvilla pohjakerroksen UniCafe Rotunda-kahvilassa, joka on auki 16.30 saakka.

Kirjastoretkelle lähtijöitä pyydämme ilmoittautumaan etukäteen joko seuraavassa kerhotapaamisessa 27.4. tai sähköpostilla merja.kalenius@elisanet.fi.

Tapaamme torstaina 11.5. noin kello 12.15 kirjaston edessä Unioninkatu 36. Liikuntarajoitteiset ohjataan sisälle toista kautta ja siitä pitää ilmoittaa etukäteen. Kirjaston kotisivuilla on tarkemmin tietoa saapumisesta, tavaroiden säilytyksestä ym. https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/info/vierailu-kirjastossa#saapuminen-kirjastoon-ja-vaatesailytys

Tervetuloa!

Helsingin Kuolemajärvi-kerhon toimikunta